Welkom bij BSH Huishoudapparaten B.V.

Als sales organisatie zijn wij verantwoordelijk voor de sales-, marketing- en serviceactiviteiten van de huishoudapparaten van Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff en Constructa in Nederland. Designkranen van het merk Solitaire maken ons productportfolio compleet.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hoofddorp, in Park 20|20. Wij zijn een van de eerste bewoners van dit cradle-to-cradle kantorenpark dat nog vol in ontwikkeling is. Net als het park is ons pand geheel gebouwd volgens de cradle-to-cradle principes en past zo goed bij de duurzame uitgangspunten van BSH.

Ook de consument die zich oriënteert op nieuwe keukenapparatuur is van harte welkom bij ons in Hoofddorp. In ons inspiratiehuis 20|20 heeft elk merk zijn eigen unieke belevingswereld voor het opdoen van inspiratie en nieuwe ideeën.

Neem contact met ons op

 

www.inspiratiehuis2020.nl
www.bosch-home.nl
www.siemens-home.bsh-group.com/nl/
www.gaggenau.nl
www.neff.nl

 

BSH wereldwijd

Wij maken onderdeel uit van de BSH Home Appliances Group. Dit concern heeft zijn hoofdvestiging in München en is opgericht in 1967, als een joint venture tussen Robert Bosch GmbH (Stuttgart) en Siemens AG (München).

Wereldwijd is BSH met een omzet van rond de 12,6 miljard euro in 2015 en meer dan 56.000 medewerkers toonaangevend in de branche van huishoudelijke apparaten. BSH heeft zo’n 40 fabrieken wereldwijd en produceert een brede range van moderne huishoudapparatuur.

 

Meer weten over de BSH Group? Ga naar: www.bsh-group.com

 

 

 

 

Top Employer Keurmerk 2017

 

 
Belangrijke veiligheids-waarschuwing


Betreft vrijstaande gasfornuizen en vrijstaande gaskookplaten, geproduceerd tussen januari 2009 en oktober 2011.

Meer informatie