Επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα* για τεχνική υποστήριξη, για να προγραμματίσετε επίσκεψη τεχνικού, για αγορές ανταλλακτικών, αξεσουάρ ή αναλωσίμων, για πληροφορίες σχετικά με την Επέκταση Εγγύησης, για ερωτήσεις & υποστήριξη σχετικά με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα * η 24-ωρη υποστήριξη ισχύει για μεγάλα αστικά κέντρα. Στις υπόλοιπες περιοχές, ισχύουν οι εργάσιμες ώρες των σημείων εξυπηρέτησης στην περιοχή σας.Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και στο τηλέφωνο +30 (210) 4277701.

 

BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε.

Η BSH Οικιακές Συσκευές A.B.E. είναι μέλος του ομίλου BSH Hausgeräte GmbH, του μεγαλύτερου κατασκευαστή οικιακών συσκευών στην Ευρώπη.

Η BSH προσφέρει μεγάλες οικιακές συσκευές, καταναλωτικά προϊόντα και οικιακή τεχνολογία. Τα τελευταία δέκα χρόνια η εταιρία έχει αναπτυχθεί ραγδαία. Σήμερα, η BSH διαθέτει 42 εργοστάσια σε 13 χώρες στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Λατινική Αμερική και την Ασία. Σε συνδυασμό με ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, η οικογένεια της BSH απαρτίζεται σήμερα από περίπου 70 εταιρείες σε 50 χώρες, με συνολικό εργατικό δυναμικό σχεδόν 46.000 ανθρώπων, από τους οποίους, παραπάνω από το 70% εργάζονται στην Ευρώπη. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στο Μόναχο.  Περισσότερα

 
Δελτία Τύπου

12.04.2016 - BSH Records Most Commercially Successful Year in Its History
Περισσότερα