Contact

BSH Home Appliances N.V.

Laarbeeklaan 74
1090 Brussel

Tel: +32 (2)475 70 00   
Fax:  +32 (2) 475 72 85   

Meer

 

Onze firma

In 1967 brachten Robert Bosch GmbH (Stuttgart) en Siemens AG (Berlijn/München) hun huishoudelektroactiviteiten samen en richtten de joint venture BSH Hausgeräte GmbH op, hierna BSH genoemd. Met 41 fabrieken in Europa, Azië en Amerika en een netwerk van verkoops- en servicefilialen is de BSH de op twee na grootste fabrikant van huishoudelektro in de wereld. Bij BSH is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) een van de strategische doeleinden. Men vindt het terug in ons dagelijks handelen en in de innovaties van onze producten en diensten.

BSH in België

In 2002 werd ook in België een BSH-filiaal opgericht door de bestaande huishoudelektrodivisies van Robert Bosch België en Siemens België onder te brengen in één firma, namelijk s.a.BSH Home Appliances Belgium n.v., hierna BSH-B genoemd. Naast onze hoofdmerken Bosch en Siemens verdelen we in België eveneens de merken Neff, Gaggenau en Constructa.

Onze missie is heel duidelijk

toegevoegde waarde verschaffen aan alle belangengroepen en dat dankzij een gemotiveerde ploeg en aantrekkelijke merken.

Ook onze visie: ‘Benchmark zijn in de branche’

laat aan duidelijkheid niets te wensen over. We integreren sociale en milieu-overwegingen in onze activiteiten en dat ver boven de wettelijke en contractuele verplichtingen. 
Persteksten

12.04.2016 - BSH Records Most Commercially Successful Year in Its History
meer